Nye kurser i efteråret

- Lørdag den 2. november

- Lørdag den 23. november

- Lørdag den 7. december

 OBS: Det foregå i mit gårdbageri og med 4 personer af gangen.

 

Lær at bage det oprindelige brød, det traditionelle surdejsbrød.

Surdejsbageri er udført af bagerne rundt omkring i Europa og mellemøsten i århundreder.

Det foregår med hånden og mikroorganismernes hjælp. En god måde at skabe sin egen bæredygtige fødevare.

På kurset fortæller jeg om surdej og vi bager sammen. Vi laver mad og jeg inspirerer til masse godt tilbehør. Friske grøntsager, olivenolie, spidskommen, friske urter, hvidløg, chili, gode oste, chutney og marmelader. Vi drikker kaffe og te og hygger hele dagen. Du får en dej med hjem til 20 rundstykker og en frisk surdej. Alle råvarer er økologiske.

Pris pr. person 1150.- 

Kursus inkl. overnatning: 
1.680.- inkl. morgenmad. B&B

Kurset er i tidsrummet 9-15:30, hvis andet ikke aftales.

-----------------------------------------------------

Tilmeld dig til book@brodsheriffen.dk

Er I en gruppe som ønsker at have et 'privat' kursus så skriv til mig.