Kom på et hyggeligt og lærerigt kursus

Kurser i foråret 2024:

Lørdag den 2. marts
Lørdag den 6. april
Lørdag den 4. maj
Lørdag den 8. juni

Lær at bage det oprindelige brød, det traditionelle surdejsbrød. Et håndværk som er udført af bagerne rundt omkring i Europa og mellemøsten i århundreder.

Det foregår med hånden og mikroorganismernes hjælp. En god måde at skabe sin egen bæredygtige fødevare.

På kurset fortæller jeg om surdej og vi bager sammen. Vi laver mad og jeg inspirerer til masse godt tilbehør. Friske grøntsager, olivenolie, spidskommen, friske urter, hvidløg, chili, gode oste, chutney og marmelader. Vi drikker kaffe og te og hygger hele dagen. Du får en dej med hjem til 20 rundstykker og en frisk surdej. Alle råvarer er økologiske.

Pris pr. person 980.- 

Kursus inkl. overnatning: 
1.380.- inkl. morgenmad. B&B

Kurset er i tidsrummet 9-15:30, hvis andet ikke aftales.

-----------------------------------------------------

Tilmeld dig til peter@brodsheriffen.dk

Er I en gruppe som ønsker at have et 'privat' kursus så skriv til mig.